Actie

facebook-og-afbeelding-actie

U kunt bij ons terecht voor een behandeling met de volledig nieuwe LightSheer DUET en Vectus laser. Als eerste in de Benelux kunnen wij u hiermee professioneel, snel en kostenbesparend behandelen.

Voordelen van een laserbehandeling:

  • Voor altijd van uw ongewenste haargroei af
  • Nooit meer last van stoppeltjes
  • Geen scheerirritaties
  • Geen ingegroeide haartjes
  • Geen ontstekingen aan de haarwortels
  • Gladde en egalere huid

De duur van de behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak. Tijdens de intake zal hiervoor een indicatie worden afgegeven en stellen wij uw huidtype vast. Met deze gratis huidanalyse kunnen we het aantal behandelingen vaststellen door ook een klein oppervlak te behandelen. Zo bekijken we hoe u huid op de laser reageert en komt u niet tegen over onverwachte kosten te staan!

Voorbeeld van gemiddelde behandeltijden zijn:

  • Bovenlip 15 minuten
  • Baard 30 minuten
  • Bikinilijn 30 minuten

De revolutionare LightSheer en Vectus beschikken nu over een handstuk met vacuüm-geassisteerde technologie en een vergroot behandeloppervlak voor een zeer snelle en pijnloze permanente haarreductie. De LightSheer en de Vectus maken het mogelijk om benen, armen, rug en borst comfortabel en zonder pijn in slechts de helft van de tijd te behandelen.

De LightSheer Diodelaser is een ultra-moderne laser die speciaal ontworpen is om eenvoudig en snel ongewenste haren op een effectieve manier te verwijderen. Vrijwel alle typen lichaamsbeharing zijn geschikt voor deze behandeling, mits de haren gepigmenteerd zijn. Alle vormen van overbeharing in het gezicht, op de kin, de armen, benen, borst, oksels, bikinilijn en rug kunnen goed worden behandeld.

Scheren, waxen en ontharingscremes geven maar een tijdelijk effect en zijn vaak pijnlijk. Bij electrisch epileren worden de haarzakjes stuk voor stuk met een electrisch stroompje verbrand. Electrisch epileren is een langdurig en pijnlijk proces en vergt een jarenlange behandeling. Met de Lightsheer worden in één seconde vele haarzakjes tegelijk behandeld op een minder pijnlijke en duurzame manier. De gekoelde laserkop, de zogenaamde Chilltip zorgt voor extra bescherming van de huid en maakt de methode zeer verdraagzaam.

Waarom Sidal

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen voor zowel de man als de vrouw van deze tijd. In deze hectische, drukke tijd heeft iedereen steeds meer behoefte aan een moment van rust en even tot jezelf komen. Beautyline Sidal heeft rust, service, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht dan ook hoog in het vaandel staan. Tevens hebben wij ruim 15 jaar ervaring.

Speciale aanbiedingen:

5x Mircodermabrasie behandeling van €325,- voor €200,- (€125,- korting)

1x Dermapen behandeling van €130,- nu voor €100,- (€30,- korting)

dermapen-behandeling-slider

Wij bieden korting bij de afname van meerdere laserbehandelingen.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Profiteer nu van onze laserontharingsbehandelingen en hou onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor nieuwe acties.

Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op!

Neem direct contact met ons op!